Τίτλος άρθρου: Σοκολάτα
Κυρίως κείμενο άρθρου:
Σοκολάτα Valrhona Andoa. Βιολογική μαύρη σοκολάτα (70% ελάχιστο κακάο, καθαρό βούτυρο κακάο): Περουβιανοί σπόροι κακάο *, βούτυρο κακάο *, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο *, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας *, φυσικό εκχύλισμα βανίλιας. Παρουσία ξηρών καρπών, γάλακτος και γλουτένης. * Παράγεται από βιολογική γεωργία. Το 99,58% των προϊόντων συμμορφώνονται με τα πρότυπα δίκαιου εμπορίου. Αυτή η βιολογική και Fairtrade, 70% μπάρα μαύρης σοκολάτας από τη Valrhona προσφέρει μια ισχυρή σοκολάτα με γεύση που διαρκεί και χαρακτηριστική της Valrhona υψηλής ποιότητας. Δημιουργήθηκε από κακάο μίας προέλευσης που καλλιεργείται στο Περού. Η Valrhona παράγει την καλύτερη σοκολάτα στον κόσμο. Στο μικρό χωριό Tain L’Hermitage της Γαλλίας από το 1922. Από την αρχή, ο ιδρυτής της εταιρείας και ο Pastry Chef Albéric Guironnet ήταν αφοσιωμένος στη δημιουργία μιας μοναδικής σοκολάτας. Με περίπλοκη ποιότητα, και ισορροπημένη και συνεπή γεύση. Αυτή η αποστολή αριστείας συνεχίζεται καθώς οι γαστρονομικές παραδόσεις της φημισμένης κοιλάδας εκφράζονται σε κάθε εκδοχή της υπέροχης σοκολάτας Valrhona. Για σχεδόν έναν αιώνα, η Valrhona δημιούργησε μια σειρά από μοναδικά και αναγνωρίσιμα προϊόντα, τελειοποιώντας τις τεχνικές της για την ενίσχυση της γεύσης των σπάνιων κόκκων κακάου. Σήμερα, οι κορυφαίοι σεφ ζαχαροπλαστικής βασίζονται στην τεχνογνωσία της Valrhona για να ζήσουν το καλύτερο που μπορεί να είναι η σοκολάτα.
Σοκολάτα Valrhona Guanaja. Μαύρη σοκολάτα (70% ελάχιστο κακάο, καθαρό βούτυρο κακάο): κόκκοι κακάο, βούτυρο κακάο, ζάχαρη, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, φυσικό εκχύλισμα βανίλιας. Παρουσία ξηρών καρπών, γάλακτος και γλουτένης. Η Valrhona Guanaja, 70% μαύρη μπάρα σοκολάτας δημιουργείται από ένα μείγμα κόκκων κακάο Trinitario και Criollo από το νησί Guanaja στην Καραϊβική. Αυτό παρέχει μια ισχυρή, αρωματισμένη σοκολάτα μοναδικής προέλευσης με μειωμένη όξινη γεύση. Η μπάρα σοκολάτας Valrhona Guanaja είναι μια αισθητά παρατεταμένη σοκολάτα με ένταση και μεγάλο βάθος γεύσης. Η Valrhona παράγει την καλύτερη σοκολάτα στον κόσμο. Στο μικρό χωριό Tain L’Hermitage της Γαλλίας από το 1922. Από την αρχή, ο ιδρυτής της εταιρείας και ο Pastry Chef Albéric Guironnet ήταν αφοσιωμένος στη δημιουργία μιας μοναδικής σοκολάτας. Με περίπλοκη ποιότητα, και ισορροπημένη και συνεπή γεύση. Αυτή η αποστολή αριστείας συνεχίζεται καθώς οι γαστρονομικές παραδόσεις της φημισμένης κοιλάδας εκφράζονται σε κάθε εκδοχή της υπέροχης σοκολάτας Valrhona. Για σχεδόν έναν αιώνα, η Valrhona δημιούργησε μια σειρά από μοναδικά και αναγνωρίσιμα προϊόντα, τελειοποιώντας τις τεχνικές της για την ενίσχυση της γεύσης των σπάνιων κόκκων κακάου. Σήμερα, οι κορυφαίοι σεφ ζαχαροπλαστικής βασίζονται στην τεχνογνωσία της Valrhona για να ζήσουν το καλύτερο που μπορεί να είναι η σοκολάτα.
Σοκολάτα Valrhona Caraibe. Μαύρη σοκολάτα (66% ελάχιστο κακάο, καθαρό βούτυρο κακάο): ζάχαρη, βούτυρο κακάο, σπόροι κακάο, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), φυσικό εκχύλισμα βανίλιας. Παρουσία ξηρών καρπών, γάλακτος και γλουτένης. Στις νότες της στρογγυλής σοκολάτας και των καβουρδισμένων αποξηραμένων φρούτων προστίθεται μια ελαφρώς ξυλώδης αίσθηση στο τελείωμα, δίνοντας σε αυτή τη σοκολάτα μια ασύγκριτη στρογγυλότητα και απαλότητα. Η Valrhona παράγει την καλύτερη σοκολάτα στον κόσμο. Στο μικρό χωριό Tain L’Hermitage της Γαλλίας από το 1922. Από την αρχή, ο ιδρυτής της εταιρείας και ο Pastry Chef Albéric Guironnet ήταν αφοσιωμένος στη δημιουργία μιας μοναδικής σοκολάτας. Με περίπλοκη ποιότητα, και ισορροπημένη και συνεπή γεύση. Αυτή η αποστολή αριστείας συνεχίζεται καθώς οι γαστρονομικές παραδόσεις της φημισμένης κοιλάδας εκφράζονται σε κάθε εκδοχή της υπέροχης σοκολάτας Valrhona. Για σχεδόν έναν αιώνα, η Valrhona δημιούργησε μια σειρά από μοναδικά και αναγνωρίσιμα προϊόντα, τελειοποιώντας τις τεχνικές της για την ενίσχυση της γεύσης των σπάνιων κόκκων κακάου. Σήμερα, οι κορυφαίοι σεφ ζαχαροπλαστικής βασίζονται στην τεχνογνωσία της Valrhona για να ζήσουν το καλύτερο που μπορεί να είναι η σοκολάτα.
Σοκολάτα Valrhona Komuntu. Μαύρη σοκολάτα (80% ελάχιστο κακάο, καθαρό βούτυρο κακάο): ζάχαρη, βούτυρο κακάο, κόκκοι κακάο, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), φυσικό εκχύλισμα βανίλιας. Παρουσία ξηρών καρπών, γάλακτος και γλουτένης Μια μαύρη σοκολάτα υψηλότερης ποιότητας κακάο με έντονο, γλυκόπικρο και ξυλώδες άρωμα με νότες από καβουρδισμένες μύτες κακάο. Δημιουργήθηκε από ένα μείγμα κακάο και περιγράφεται από τον Valrhona ως «η απόλυτη σε υπεύθυνα φτιαγμένες σοκολάτες». Η Valrhona παράγει την καλύτερη σοκολάτα στον κόσμο. Στο μικρό χωριό Tain L’Hermitage της Γαλλίας από το 1922. Από την αρχή, ο ιδρυτής της εταιρείας και ο Pastry Chef Albéric Guironnet ήταν αφοσιωμένος στη δημιουργία μιας μοναδικής σοκολάτας. Με περίπλοκη ποιότητα, και ισορροπημένη και συνεπή γεύση. Αυτή η αποστολή αριστείας συνεχίζεται καθώς οι γαστρονομικές παραδόσεις της φημισμένης κοιλάδας εκφράζονται σε κάθε εκδοχή της υπέροχης σοκολάτας Valrhona. Για σχεδόν έναν αιώνα, η Valrhona δημιούργησε μια σειρά από μοναδικά και αναγνωρίσιμα προϊόντα, τελειοποιώντας τις τεχνικές της για την ενίσχυση της γεύσης των σπάνιων κόκκων κακάου. Σήμερα, οι κορυφαίοι σεφ ζαχαροπλαστικής βασίζονται στην τεχνογνωσία της Valrhona για να ζήσουν το καλύτερο που μπορεί να είναι η σοκολάτα.