Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+




Τίτλος άρθρου: Barsol Pisco Primero Quebranta



Barsol Pisco Primero Quebranta


Λεζάντα φωτογραφίας: 



Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Barsol Pisco Primero Quebranta

To Barsol Pisco Primero Quebranta αποστάσεται σε ένα από τα παλαιότερα αποστακτήρια της κοιλάδας Ica, και παράγεται από 100% σταφύλια Quebranta που ευδοκιμούν στην κοιλάδα. Σε αντίθεση με την παραγωγή των Pisco, το Barsol Primero Quebranta φτιάχνεται σε μικρές ποσότητες και αποστάσεται στους αλκοολικούς βαθμούς εμφιάλωσης. Δεν προστείθεται ούτε νερό ούτε κάποιο άλλο συστατικό μετά την απόσταξη, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα καθαρό, διαυγές και ήπιο. Με πάρα πολλά βραβεία γεύσης το Barsol Primero Quebranta βγάζει στην επιφάνεια ήπια αρώματα από μπανάνα και σκούρα άγρια μούρα, συνδιασμένα με εσπερειδοειδή, καρύδια και σοκολάτα. Η επίγευση του είναι ντελικάτη κάτι που το κάνει ιδανικό για ένα Pisco Sour.