Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+




Τίτλος άρθρου: Valrhona Caraibe 66% 70gr



Valrhona Caraibe 66% 70gr


Λεζάντα φωτογραφίας: 



Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Σοκολάτα Valrhona Caraibe. Μαύρη σοκολάτα (66% ελάχιστο κακάο, καθαρό βούτυρο κακάο): ζάχαρη, βούτυρο κακάο, σπόροι κακάο, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), φυσικό εκχύλισμα βανίλιας. Παρουσία ξηρών καρπών, γάλακτος και γλουτένης. Στις νότες της στρογγυλής σοκολάτας και των καβουρδισμένων αποξηραμένων φρούτων προστίθεται μια ελαφρώς ξυλώδης αίσθηση στο τελείωμα, δίνοντας σε αυτή τη σοκολάτα μια ασύγκριτη στρογγυλότητα και απαλότητα. Η Valrhona παράγει την καλύτερη σοκολάτα στον κόσμο. Στο μικρό χωριό Tain L’Hermitage της Γαλλίας από το 1922. Από την αρχή, ο ιδρυτής της εταιρείας και ο Pastry Chef Albéric Guironnet ήταν αφοσιωμένος στη δημιουργία μιας μοναδικής σοκολάτας. Με περίπλοκη ποιότητα, και ισορροπημένη και συνεπή γεύση. Αυτή η αποστολή αριστείας συνεχίζεται καθώς οι γαστρονομικές παραδόσεις της φημισμένης κοιλάδας εκφράζονται σε κάθε εκδοχή της υπέροχης σοκολάτας Valrhona. Για σχεδόν έναν αιώνα, η Valrhona δημιούργησε μια σειρά από μοναδικά και αναγνωρίσιμα προϊόντα, τελειοποιώντας τις τεχνικές της για την ενίσχυση της γεύσης των σπάνιων κόκκων κακάου. Σήμερα, οι κορυφαίοι σεφ ζαχαροπλαστικής βασίζονται στην τεχνογνωσία της Valrhona για να ζήσουν το καλύτερο που μπορεί να είναι η σοκολάτα.